Consilierul judeţean USR PLUS, Adrian Apostol, care fusese diagnosticat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 la începutul lunii decembrie, a decedat luni, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea.

HotNews.roFoto: Hotnews

"CJ Vrancea anunţă cu regret trecerea la cele veşnice a consilierului ales pe lista Aliaţei PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgerătoare a colegului consilier judeţean a venit în mod cu totul neaşteptat şi a adus tristeţe în rândul tuturor celor care l-au cunoscut. Conducerea CJ Vrancea transmite condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în paza sa!", a transmis CJ Vrancea, citat de Agerpres.

Adrian Apostol a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani, unde era internat de circa trei săptămâni, în ultimele zile acesta fiind intubat la Terapie Intensivă. Acesta avea 55 de ani.

Adrian Apostol a fost comisar şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, de unde a ieşit la pensie în 2017.

Comisarul şef a făcut parte din Corpul Experţilor la Uniunea Europeană şi a participat la cinci misiuni de menţinere a păcii în Kosovo, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Kârgâzstan şi Belgrad.

Pentru activitatea sa, el a fost medaliat de ONU şi UE şi a primit "Ordinul Bărbăţie şi Credinţă" din partea Administraţiei Prezidenţiale, precum şi diplome de onoare de la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Ministerul Afacerilor Interne.