Utilizatorii de rețele de socializare au răspândit postări care arată un video cu o asistentă care leșină după ce a primit vaccinul anti-Covid, susținând că dacă oamenii continuă să facă vaccinul va fi un ”genocid în masă”. Afirmația este falsă, întrucât asistenta a confirmat în video că are o afecțiune care o face să leșine când simte durere, iar vaccinul a trecut de toate testele de siguranță, relatează Reuters.

asistenta lesinandFoto: Captura video

Postările (aici) o arată pe asistentă vorbind la TV după ce a primit vaccinul: vorbește despre cât de entuziasmată e că a făcut vaccinul, apoi spune că se simte amețită și leșină. Apoi în postare se spune următoarele:”Priviți această asistentă cum leșină după ce a primit vaccinul anti-Covid. Cu toate acestea, este sigur, nu? Aceasta va deveni un genocid în masă dacă lumea va continua să-i urmeze pe acești dictatori turbați”.

Tiffany Dover, asistentă la Spitalul Memorial din Chattanooga, Tennessee, a leșinat după ce a primit vaccinul Pfizer așa cum se vede în video, dar după ce și-a revenit a spus că ”m-am simțit un pic dezorientată, dar acum mă simt bine, iar durerea din braț a trecut”.

Dover a spus de asemenea că are o afecțiune care o face să leșine când simte durere.