Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, vineri, că a făcut al doilea test pentru COVID-19, care a ieşit negativ. Reamintim că Fritz se afla în izolare, după ce a intrat în contact cu viceprimarul Ruben Laţcău şi cu secretarul generalal primăriei, Caius Şuli, confirmați cu COVID.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fritz a scris, pe Facebook, că, după două zile de muncă la domiciliu, vineri a făcut încă un test pentru COVID și a ieșit tot negativ. El spune că s-a testat din precauție, nefiind contact direct pentru că a purtat masca.

  • "Am trecut din nou pe lângă virus, iar ceea ce mă ține în siguranță este portul măștii. V-o recomand", transmite Fritz .

El mai spune că va încerca și în următoarele săptămâni să aibă cât mai multe întâlniri online și să își încurajeze colegii să lucreze în schimburi și de acasă.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat joi că a intrat din în izolare din cauză că secretarul instituției și un viceprimar au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Fritz a mai fost în izolare în prima parte a lunii octombrie după ce a fost în contact cu o persoană depistată pozitiv, el ieșind din casă după ce a avut două teste negative.