Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu, confirmat cu COVID-19 și spitalizat în Germania, a murit miercuri dimineață. El avea 49 de ani. Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.
  • Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!", a scris Ciolacu pe Facebook.

La câteva zile după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 au apărut complicaţii şi a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din Capitală, scrie News.ro. Ulterior, pentru că starea sa nu se ameliora, familia a solicitat transferul la un spital din Germania, unde el a murit.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău în anul 2012, dar a demisionat din funcţie în urma unor neînţelegeri cu fostul primar Constantin Boşcodeală. După ieşirea acestuia din politică, a revenit în PSD, de unde a candidat şi a fost ales deputat, fiind membru al Comisiei de sănătate. Radu nu s-a mai regăsit pe listele din acest an pentru Parlament.

Sebastian Radu avea 49 de ani.