Actorul Victor Rebengiuc afirmă că a avut Covid-19, a trecut prin boală fără a avea nevoie de internare şi a stat acasă, urmând un tratament. Actorul în vârstă de 87 de ani, care s-a declarat un adept al respectării regulilor de protecţie, a povestit la Digi 24 că nu ştie cum s-a infectat, relatează News.ro.

Victor RebengiucFoto: Captura Digi 24

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis, şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”, a povestit Victor Rebengiuc, duminică după amiază, într-o intervenţie la Digi 24.

„Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”, a adăugat actorul, povestind că a purtat mască, nu simte nicio dificultate atunci când poartă masca de protecţie şi că este adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii bolii.

Întrebat ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, artistul a răspuns: „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri”.

Victor Rebengiuc declara în luna mai, pentru News.ro, că pandemia şi perioada de izolare nu reprezintă o problemă. „Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place”, a declarat el pentru News.ro. „Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”, adăuga el.