Coronavirus: Restaurantele din Franţa contestă în justiţie decizia de închidere
Organizaţia profesioniştilor din industria hotelieră (UMIH) a reamintit că guvernul a justificat această închidere din motive sanitare, pentru a frâna răspândirea coronavirusului.
Organizaţia a reamintit că guvernul nu a prezentat totuşi cifre care să demonstreze că există mai multe contagieri în restaurante.
UMIH a insistat că localurile au aplicat din iunie şi până la încheierea primei perioade de izolare măsuri de securitate sanitară.
Prin urmare, au decis să prezinte un recurs în justiţie până la 20 noiembrie.
Premierul francez Jean Castex a avertizat joi că inclusiv după ridicarea restricţiilor de izolare la domiciliu, prevăzută pentru 1 decembrie, barurile şi restaurantele vor rămâne închise.
Patronatul din industria hotelieră a publicat un sondaj, realizat în rândul a 6.600 de companii din sector, care arată că aproximativ 65,8% dintre profesioniştii din acest domeniu şi-au exprimat temerea că această a doua închidere administrativă îi va obliga să coboare definitiv storurile.
- 0 (0 voturi)Si cel mai probabil (Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, 20:03) MAGArusul [utilizator]Vor castiga. Pentru ca decizia guvernului este pe baza unor modele statistice in timp ce un restaurant care e inchis va cere sa se arate ca EI au comis sau nu o imbolnavire. In lipsa dovezii de la acel local nu ai cum sa il inchizi.raspunde trimite

Se vor întoarce și studenții în amfiteatre din semestrul al doilea? Universitatea București: Cursuri online în continuare, cu mici excepții. UBB: Se conturează varianta hibrid
INTERVIU cu ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu: Prin trecut și „milionul de mesageri români din Germania, ne leagă de această țară și germani un extraordinar patrimoniu comun”
Kremlinul ripostează, după imensul succes online al anchetei lui Navalnîi despre "palatul lui Vladimir Putin" / Tinerii se mobilizează în special pe Tik Tok pentru protestele anunțate sâmbătă în întreaga Rusie
Cutia neagră a banilor publici. Secretariatul de Stat pentru Culte a alocat anul trecut o sumă record de 750.000 de lei Mănăstirii „Sf. Cuv. Parascheva", ctitorită de PF Daniel. Ani la rând Curtea de Conturi a constatat nereguli la SCC
Oamenii invizibili: Bolnavii cronici nu se pot programa la vaccinare din cauză că statul român nu a știut niciodată câți sunt / "Dacă ar exista registre de pacienți, ar dispărea toate serviciile și decontările fictive"