Timp de opt luni de zile, Patricia Hodges, în vârstă de 75 de ani, a încercat să își viziteze soțul în vârstă de 83 de ani la azilul în care este internat. Cu toate acestea, în contextul pandemiei, azilul i-a refuzat acesteia fiecare cerere de a-și vizita soțul. În cele din urmă, femeia a încercat să se furișeze în clădire, potrivit

Coronavirus Marea BritanieFoto: Martyn Wheatley / Zuma Press / Profimedia

The Guardian.

Patricia obișnuia să își viziteze soțul, Graham, în fiecare zi la Wayside House din Bromsgrove, unde este îngrijit pentru demență.

Dar din cauza angoasei că nu și-a mai putut vizita soțul din luna martie și ca urmare a unei cerți cu privire la taxe, ea a încercat să se furișeze în azil și să îl mute în altul, spune ea.

Azilul, pe de altă parte, spune că i-a dat voie Patriciei să își viziteze soțul cu o zi înainte să încerce să intre în azil - prima după 221 de zile.

”Am sunat la sonerie și nu mi se dădea voie să intru”, a spus Patricia, spunând că un angajat lăsase o ușă laterală deschisă și a intrat să își scoată soțul. Ea a fost confruntată de proprietarul azilului și a chemat poliția.

În cele din urmă, soțul acesteia a fost mutat într-un alt azil.