Gheorghe Damian, primarul localității Ciugud din județul Alba, devenită cunoscută pentru că este comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al șaselea mandat de primar.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primarul din Ciugud a anunțat pe Facebook că, oricât de mult a încercat să respecte măsurile sanitare, s-a infectat cu coronavirus, iar starea sa de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară.

El spune că toți angajații Primăriei Ciugud au fost testați și niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv, însă testarea va fi repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină.

  • "Vă anunț că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranță. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție.
  • Vă mulțumesc tuturor celor ce sunteți cu sufletul alături de mine și de colegii mei și vă asigur de întreaga noastră recunoștință.
  • Vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi, să purtați masca și să păstrați distanțarea socială", adaugă Gheorghe Damian, aflat la al șaselea mandat de primar al comunei Ciugud.