Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au lansat în SICAP, noul portal pentru achiziţii publice, anunţul prin care intenţionează să achiziţioneze articole sanitare şi echipamente COVID-19 în valoare de peste 400 milioane lei, transmite Agerpres.

Spitalul BrailaFoto: spitalbraila.ro

Conform anunţului postat pe SICAP, Spitalul Judeţean Brăila doreşte să încheie acorduri cadru pe o perioadă de 48 de luni, pentru furnizarea de articole sanitare de unică folosinţă şi echipamente de protecţie COVID-19 în valoare totală de 425.309.328 lei.

Licitaţia este împărţită în 55 de loturi, fiecare având indicată o cantitate minimă şi o cantitate maximă de materiale care trebuie furnizate de către câştigători, precum şi o valoare minimă şi una maximă de bani în care trebuie să se încadreze.

Între articolele sanitare pentru cumpărarea cărora se organizează licitaţie publică se află măşti de protecţie, măşti chirurgicale UF tip II, măşti chirurgicale UF tip IIR, măşti FFP 2 şi FFP 3, combinezoane cu glugă, botoşi, combinezoane cu glugă şi viziere, mănuşi chirurgicale, perfuzoare, vată medicală, alcool sanitar, scutece de unică folosinţă şi halate chirurgicale.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este pe 3 noiembrie, ora 15,00, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.