Vicepremierul Raluca Turcan şi miniștrii Fondurilor Europene și Educației, Marcel Boloş și Monica Anisie, au anunțat că se vor testa și ei pentru COVID-19. Luni dimineață, Guvernul a anunțat că Ludovic Orban se testează de urgență pentru coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Şi domnul prim-ministru Ludovic Orban s-a testat voluntar şi aşteaptă rezultatul testului. Lucrul acesta îl voi face şi eu", a precizat Turcan într-o conferinţă de presă susţinută la finalul unei vizite la Ministerul Fondurilor Europene, conform Agerpres.

La rândul său, ministrul Boloş a spus că s-a testat voluntar "de vreo trei ori până acum". "Mă voi testa, pentru că este importantă sănătatea colegilor mei", a adăugat el.

Și ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că va face testul pentrru COVID-19.

Guvernul a anunțat luni că premierul Ludovic Orban își suspendă activitățile publice și întâlnirile și se va testa pentru COVID-19 după ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Mănăstire care a confirmat că a fost pozitiv. Premierul a participat marți la emisiunea acestuia.