Liderul PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al partidului Paul Stănescu s-au izolat la domiciliu marți, după ce săptămâna trecută au participat la un eveniment electoral alături de lideri ai PSD Sălaj confirmați apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews.ro că și-a făcut testul pentru COVID-19 și așteaptă rezultatele.

Ciolacu si StanescuFoto: AGERPRES

Liderul PSD a declarat pentru HotNews că și-a făcut miercuri testul și este în izolare. El a spus că nu are simptome, că au trecut cinci zile de când a intrat în contact cu liderii PSD Sălaj și este "optimist" că nu are virusul.

Conform presei locale,

patru lideri ai PSD Sălaj au fost diagnosticați cu COVID-19 şi au ajuns în spital.

Unii dintre cei diagnosticaţi au fost prezenţi vineri la un eveniment electoral de la Zalău unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraţilor din judeţ s-au întâlnit cu reprezentanți ai conducerii centrale a PSD - Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu şi Paul Stănescu. Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, conform Știrile din Sălaj.

Au fost diagnosticați cu COVID-19 preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, vicepreşedintele PSD Zalău Sergiu Panie, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău.