Robert Pattinson a fost testat pozitiv la coronavirus, ceea ce face ca filmările filmului ”The Batman” să fie suspendate, relatează Reuters, citând Vanity Fair și Hollywood Reporter.

Pattinson interpretandu-l pe BatmanFoto: Imdb.com

Warner Bros., studioul american care produce filmul, a comentat că ”un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la Covid-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, fără a da un nume. ”Filmările sunt temporar suspendate”, a adăugat Warner Bros.

Vanity Fair și Hollywood Reporter au citat surse anonime care spun că persoana testată pozitiv este Pattinson, actorul care îl interpretează pe Bruce Wayne.

Filmările abia se reluaseră în Leavesden de trei zile după ce au fost suspendate la mijlocul lunii martie, la fel cum s-a întâmplat în cazul multor filme din cauza pandemiei de coronavirus.

Filmul, în care Pattinson, 34 de ani, îl reprezintă pe eroul benzilor desenate, mai are trei luni de filmat, potrivit mass-mediei de la Hollywood. Lansarea filmului fusese deja amânată din iunie 2021 pentru octombrie 2021.

Și actorul Dwayne ''The Rock'' Johnson a anunţat miercuri că el şi familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus.