Antonio Banderas spune că a scăpat de coronavirus, actorul făcând anunțul pe Facebook, împreună cu o fotografie în care apare ”luptând” cu virusul.

HotNews.roFoto: Hotnews

”După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune acum că am trecut de infecția Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoși ca mine și către cei care au suferit mai mult ca mine. Le urez tărie celor care sunt în mijlocul bătăliei”, a scris actorul pe Facebook.

Actorul spaniol Antonio Banderas a anunțat în aceeași zi în care a împlinit 60 de ani că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„Vreau să fac public că astăzi...sunt nevoit să îmi sărbătoresc a 60-a zi de naștere în carantină după ce am fost testat pozitiv cu boala COVID-19 cauzată de coronavirus”, a anunțat actorul pe Twitter, la data de 10 august.

„Aș vrea să adaug că mă simt relativ bine, doar puțin mai obosit decât de obicei și sunt încrezător că mă voi recupera pe cât de curând cu putință”, a continuat acesta.

Banderas a notat că va profita de perioada de izolare să citească, scrie, odihnească și să continue să facă planuri „pentru a începe să ofer însemnătate celor 60 de ani recent împliniți”.