Doi pacienți confirmați cu COVID-19 și duși cu ambulanța la Spitalul Găești au refuzat să se interneze și au făcut scandal, astfel că a fost chemată Poliția. "Au coborât din ambulanță, au făcut stânga-împrejur și au plecat, nu ne-am înțeles cu ei", afirmă managerul unității medicale, Laurențiu Belușică.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat și o femeie, trimiși de la spitalul de boli infecțioase cu test pozitiv pentru COVID-19, având simptome ușoare ale bolii.

"Au coborât din ambulanță în curtea spitalului și au spus că nu vor să rămână. (...) Nu ne-am înțeles cu ei, au devenit violenți și am anunțat Poliția. De asemenea, am anunțat DSP, așa cum cer protocoalele. Într-un final, au plecat. Noi nu avem pregătire să ne opunem fizic unei astfel de atitudini. Au făcut stânga-împrejur și au plecat", a declarat, vineri, la Digi 24, managerul spitalului din Găești.

El a spus că, din câte știe, cei doi pacienți nu au vreo legătură de rudenie și că acum sunt căutați, probabil, de polițiști.