Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciaţi implantologi şi specialişti în chirurgie orală din România, în vârstă de 49 de ani, a murit joi la spitalul Colentina, unde fusese internat cu COVID-19.

HotNews.roFoto: Hotnews

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar pe 15 iulie a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. În ultimele zile, el aştepta să primească tratamentul cu Remdesivir, dar a încetat din viaţă înainte ca acesta să ajungă, scrie Mediafax.

”Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunității musulmane din România, a trecut în rândul celor drepți. Allah sa il aibă în paza Sa! Allah să aibă grijă de cei rămași în urmă!”, a transmis Refi Erghiun, consilier de Cult în cadrul Muftiatului Cultului Musulman și Imam al Geamiei Hunkiar din municipiul Constanța.

Dr. Chemal Taner, specialist în implantologie avansată, chirurgie orală şi parodontologie, era fondatorul clinicii Implantodent din Constanţa şi unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din România, realizând în premieră mai multe intervenţii complicate.