Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a primit test negativ la Covid-19, după ce a intrat în izolare, în condițiile în care o angajată fusese testată pozitiv.

Testare coronavirusFoto: Agerpres

„În cursul după-amiezii zilei de 20 iulie 2020, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a primit rezultatul testării pentru identificarea virusului SARS-CoV-2. Acesta fiind negativ atât în ceea ce îl privește pe domnul președinte, cât și pentru ceilalți angajați, contacți direcți ai colegei diagnosticate săptămâna trecută”, arată Consiliul Județean Constanța, citat de Mediafax.

„Este o ușurare pentru mine că rezultatul meu și al colegilor mei este unul negativ. Mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, colegilor mei pentru optimism și tuturor pentru gândurile bune. Colegei noastre îi doresc însănătoșire grabnică și întoarcere acasă cât mai curând. Îi asigur pe constănțeni că voi continua să lucrez, ca și până acum, pentru creșterea calității vieții dumnealor și în folosul tuturor comunităților din județul Constanța”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Programul de lucru al Consiliului Județean Constanța va continua în condiții de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru cei care apelează la serviciile instituției. Programul cu publicul va fi în continuare restricționat, respectându-se prevederile specifice stării de alertă.

Consiliul Județean Constanța anunța, săptămâna trecută, că o angajată în cadrul cabinetului preşedintelui are infecție cu coronavirus, astfel că toate persoanele cu care a intrat în contact au mers în izolare acasă.