​Vlad Mixich, expert în politici de sănătate, Ana Maria Apostol, medic primar ORL, Andreea Chițu, psiholog clinician, psihoterapeut, discută despre riscurile, confuziile și măsurile de protecție de care să ții cont atunci când vrei să pornești la drum, în cadrul celui de-al doilea webinar din seria Nefrică – Împreună vom lupta cu frica prin cunoaștere, care a avut loc LIVE pe Facebook MedLife Cariere, YouTube MedLife sau platforma dedicată demersului.

NEfrica de calatoriiFoto: MedLife

Tema acestei ediții a fost NEfrica de a pleca în vacanță, unde împreună cu invitații vom aborda numeroase subiecte pentru a fi în siguranță și NEînfricați atunci când plecați în călătorii/vacanță.

Poți să afli care sunt țările unde poți călători în scop turistic, care sunt riscurile de a fi infectat cu COVID – 19 în avion, unde trebuie să porți măști de protecție, la ce să te aștepți în locurile de destinație sau la revenirea din vacanță, cum te poți proteja în mijloacele de transport în comun sau cum să eviți confuzia dintre o rinită și infecția COVID – 19.

Acest webinar are rolul de a-i ajuta pe români să-și planifice în siguranță călătoriile și vacanțele în această vară și nu numai.