O angajată a Prefecturii Constanța a fost confirmată cu coronavirus, iar prefectul județului, George Niculescu, intră în izolare până la efectuarea testului pentru COVID și aflarea rezultatului acestuia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prefectura Constanţa a transmis printr-un comunicat de presă că un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în instituție luni, fiind vorba despre o persoană angajată în Cancelaria prefectului.

Conform sursei citate, DSP Constanţa a început o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt şi alte persoane suspecte de infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Marți, Cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare.

Instituția precizează că, în urma confirmării acestui caz, prefectul George-Sergiu Niculescu şi echipa sa vor intra în izolare până la efectuarea testului şi aflarea rezultatului.

“Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanţilor DSP Constanţa”, a transmis prefectul George Niculescu.