​Într-o lume plină de schimbări și necunoscut, cunoașterea este aliatul nostru împotriva fricii. Prin cunoaștere, împreună, ne reluăm viața NEînfricați și mai pregătiți ca niciodată. Dar cum ne pregătim pentru această lume cu noi provocări? Cum ne reluăm activitatea la locul de muncă și cum facem să ne simțim în siguranță?

NEfrica de munci impreuna - webinar Foto: MedLife

MedLife pornește un nou demers, intitulat NEfrică – Împreună vom lupta cu frica prin cunoaștere, pentru a afla cum putem acționa în acest altfel de normal, cum ne înfrângem temerile și ce avem de făcut. Dar și multe alte informații importante.

Una dintre componentele importante ale acestui demers este seria de webinarii, care va aborda subiecte de actualitate și interes pentru această perioadă, unde medici și specialiști vor oferi detalii esențiale pentru noile provocări cu care ne confruntăm.

Primul webinar poartă titlul NEfrica de a munci împreună și va avea loc miercuri, 24 iunie, ora 12:00, LIVE pe Facebook și Youtube. De la Vlad Mixich, medic și expert în politici de sănătate, dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, și ing. Iosif Răducu, consultant SSM-SU, veți afla despre cum ne putem desfășura activitatea în siguranță la locul de muncă.

Webinar-ul are scopul de a aprofunda modul în care companiile din România trebuie să reacționeze la această situație neprevăzută, ce măsuri pot lua pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajații lor și ce trebuie să știe angajații pentru a scăpa de frica de a se întoarce la birou sau de sentimentul de nesiguranță, reticență, provocat de noile reguli.