Angajaţii terasei din Vama Veche unde o angajată a fost confirmată cu Covid-19au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, iar terasa rămâne închisă până la finalizarea anchetei epidemiologice. Tânăra este internată la Institutul "Matei Balş" din Capitală, scrie News.ro.

Imagine din Vama VecheFoto: Info-Sud-Est.ro

Directoarea Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanţa, Cristina Schipor a declarat pentru News.ro că sâmbătă, după ce angajata unei terase din Vama Veche a fost confimată cu Covid-19, autorităţile au făcut un control.

Astfel, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinară şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut verificări la terasa respectivă și au decis închiderea localului până la finalizarea anchetei epidemiologice.

De asemenea, angajaţii terasei au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri, a mai precizat directoarea DSPJ Constanţa.

Totodată, angajata confirmată cu Covid-19 a fost internată la Institutul Matei Balş.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, în judeţul Constanţa au fost confirmate 367 de persoane, dintre care 15 numai în ultimele 24 de ore. De asemenea, 19 persoane au decedat în urma infectării cu Covid-19.