Cântărețul Marcel Pavel, diagnosticat cu Covid-19 și internat la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din Capitală, spune, într-un mesaj postat pe Facebook, că în ultimele zile a trecut prin "momente cumplite", că a fost salvat de medici, dar că mai are "încă o perioadă dificilă de trecut".

HotNews.roFoto: Hotnews

Marcel Pavel afirmă că în ultimele zile a trecut prin momente cumplite, după ce a făcut "o dublă pneumonie corelată cu Covid-19", care i-au fost "aproape fatale".

În mesajul postat pe Facebook, cântărețul critică presa, care "nu se dezminte niciodată", spunând că, cu "câteva excepții", publicațiile și posturile TV l-au "desființat efectiv, comportându-se precum hienele".

"Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș"", a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Marcel Pavel are 60 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România.