Cântăreața Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și internată la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Barabancea, vedetă a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat în contact cu cântărețul Marcel Pavel, participant la aceeași emisiune.

Ozana BarabanceaFoto: Facebook - Ozana Barabancea

Potrivit Gândul.ro, care citează surse medicale, Ozana Barabancea a fost internată în spital joi la prânz, după ce testul la SARS-CoV-2 a ieşit pozitiv, şi se află într-o rezervă a Secţiei pentru copii a Spitalului Matei Balş, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienţilor adulţi.

Barabancea este membră a juriului în show-ul de divertisment „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În urmă cu doar câteva zile, cântărețul Marcel Pavel - și el diagnosticat recent cu Covid-19 - s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea.

De altfel, potrivit Libertatea, la filmările pentru acea emisiune Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz, precum Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Toți angajaţii show-ului de televiziune vor fi testaţi pentru coronavirus, au spus surse din cadrul postului tv pentru Gândul.ro.

Cântărețul Marcel Pavel (60 de ani) a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București după ce a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews.ro. Reprezentanții spitalului au precizat că nu pot oferi mai multe amănunte despre starea de sănătate a artistului.