Un scoțian care muncește în industria petrolieră a povestit cum s-a deghizat pentru a putea să-și vadă copiii, fie și de la distanță, bărbatul fiind nevoit să intre în izolare după ce s-a întors din Kazahstan, relatează BBC News.

copii in parc in timpul pandemieiFoto: pxfuel.com

Eddie Flett, din Edinburgh, a fost nevoit să se izoleze pentru 14 zile, într-un apartament de pe strada sa, după ce s-a întors din Kazahstan unde petrecuse 10 săptămâni, în interes de serviciu.

Bărbatul a purtat mască și glugă pentru a nu putea fi recunoscut de gemenii săi în vârstă de doi ani și pentru a nu risca ca aceștia să fugă în întâmpinarea sa.

Soția sa, Erica Clinefelter, a spus și ea că întreaga perioadă de carantină a fost un ”coșmar”.

"Apropierea era dureroasă. Obișnuiam să stau lângă gard și să îi privesc cum se joacă afară”, a relatat și bărbatul care mergea și în parc pentru a-și vedea copiii de la distanță.

El a descris drept ”absolut fantastic” momentul când a putut în sfârșit să se reunească cu familia sa, la finalul carantinei.

Mrs Doubtfire este titlul unei celebre comedii din 1993, regizată de Chris Columbus, avându-i în rolurile principale pe Robin Williams, Sally Field și Pierce Brosnan. Acțiunea filmului se desfășoară în jurul unui actor recent divorțat care se deghizează într-o dădacă pentru a putea sta alături de copiii lui.