Marion Cotillard şi partenerul acesteia, actorul şi regizorul Guillaume Canet, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, după cum a mărturisit actorul într-un mesaj înregistrat live pe Instagram marţi, 26 mai, în care a precizat că este vorba despre o formă ''uşoară'' a bolii, potrivit ediţiei online a cotidianului francez Le Figaro.

Marion Cotillard (imdb)Foto: Hotnews

Cotillard a interpretat rolul unei experte a Organizației Mondiale a Sănătății în celebrul film ”Contagion” (2011), peliculă evocată adesea de la izbucnirea pandemiei de coronavirus și difuzată de rețeaua Netflix.

Într-o transmisiune live pe Instagram alături de prezentatoarea de radio şi televiziune Laurie Cholewa difuzată marţi, 26 mai, actorul Guillaume Canet a mărturisit că atât el, cât şi Marion Cotillard, laureată cu Oscar pentru rolul din ''La Vie En Rose'' (2007), au ''luat'' COVID-19 precizând că este vorba despre o ''formă uşoară'' a bolii. Cuplul s-a însănătoşit între timp, potrivit Le figaro, citat de Agerpres.

Actorii francezi se adaugă unei liste lungi de personalităţi care au contractat virusul după care s-au vindecat printre care prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, prinţul Charles, actorii Idriss Elba şi Tom Hanks, precum şi scriitoarea J.K. Rowling.