Loteria Română a emis un comunicat prin care anunță că agențiile loto rămân în continuare închise, până la o nouă decizie a autorităților. ”În ceea ce privește informațiile eronate și vădit tendențioase apărute în câteva publicații online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislația stării de alertă, vă comunicăm că instituția noastră a respectat prevederile legale și dispozițiile impuse prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență. În acest sens, subliniem încă o dată că agențiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziții ale autorităților.

HotNews.roFoto: Hotnews

C.N. „Loteria Română” S.A. vă informează că, urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților.

Așa cum am anunțat printr-un comunicat de presă, C.N. ”Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online. Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc.