Actualizat - Situația la zi: 9 mai

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare județ / Graficul infectărilor, vindecărilor și deceselor din țară

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 8 mai 2020, 12:32 Actualitate | Coronavirus


Harta cazurilor de coronavirus in judete - 7 mai
Foto: geo-spatial.org
Peste 15.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, în timp ce statisticile contorizează mai bine de 900 de decese de pacienți cu COVID-19. Suceava este în continuare cel mai mare focar din țară, cu peste 3.100 de cazuri confirmate și peste 160 de decese cu COVID-19, dar cu o evoluție în scadere în ultimele zile. O plafonare a numărului de cazuri o regăsim și în București, cu peste 1.400 de cazuri și 60 de decese confirmate, al doilea cel mai „fierbinte” punct de pe hartă. Vezi situația cazurilor la nivel de județ într-o hartă interactivă, mai multe date statistice și grafice cu ultimele informații oficiale.

 • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

 • COVID-19 - Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și ZONELE DE CARANTINĂ din Suceava, Țăndărei și alte locuri din țară, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.
 • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.
 • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date STATISTICE GENERALE (pe scară logaritmică: cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și grafice cu frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)Graficul de mai jos este reprezentat pe scară logaritmică*

Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.


----
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

11101 vizualizari

 • -4 (4 voturi)    
  Statistici (Vineri, 8 mai 2020, 14:43)

  Lucris [utilizator]

  Precum se poate observa, pondera celor vindecați a ajuns la 43% din total infectați și la 85% din total cazuri active.
  Se poate spune că vindecarea este pe drumul cel bun.
  Întrebarea ar fi: dacă atâția oameni se vindecă FĂRĂ vaccin, la ce bun toată nebunia cu vaccinarea?
  • 0 (2 voturi)    
   Pentru restul... (Vineri, 8 mai 2020, 16:40)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui Lucris

   ...si impotriva panicii generale...


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by