Actualizat - Situația pe 7 mai

HARTĂ INTERACTIVĂ Coronavirus în România: Situația la zi din fiecare județ

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Joi, 7 mai 2020, 12:37 Actualitate | Coronavirus


Harta cazurilor de coronavirus in judete - 7 mai
Foto: geo-spatial.org
Aproape 14.500 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, în timp ce statisticile contorizează mai bine de 860 de decese de pacienți cu COVID-19. Suceava este în continuare cel mai mare focar din țară, cu peste 3.100 de cazuri confirmate și peste 150 de decese cu COVID-19, dar cu o evoluție în scadere în ultimele zile. O plafonare a numărului de cazuri o regăsim și în București, cu peste 1.400 de cazuri și aproape 60 de decese confirmate, al doilea cel mai „fierbinte” punct de pe hartă. Vezi situația cazurilor la nivel de județ într-o hartă interactivă, mai multe date statistice și grafice cu ultimele informații oficiale.

 • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

 • COVID-19 - Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și ZONELE DE CARANTINĂ din Suceava, Țăndărei și alte locuri din țară, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.
 • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.
 • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date STATISTICE GENERALE (pe scară logaritmică: cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și grafice cu frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)Graficul de mai jos este reprezentat pe scară logaritmică*

Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.


----
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

27660 vizualizari

 • +3 (3 voturi)    
  Praf in ochi sa uitam de alte probleme. (Joi, 7 mai 2020, 14:25)

  mmagic [utilizator]

  As vrea sa vad atata grija si pentru mortii din cauza poluarii de toate felurile, apa, aer la care suntem supusi din neglijenta tuturor. Unde sunt acele statistici si grafice? Din acele motive se moare mai mult si este iarasi o problema la nivel planetar.

  Macar daca am ramane cu reducere poluarii generate de covid-19 prin limitarea deplasarilor turistice si de amuzament complet inutile.

  Dar nu este un subiect atat de intens mediatizat ... nu intra in atentia presei. Deci o sa moara in acest post.
 • 0 (0 voturi)    
  sa inteleg (Joi, 7 mai 2020, 14:26)

  iodixit [utilizator]

  ca am cam ajuns la apogeu cam din ultimile zile ale lui aprilie?
 • 0 (2 voturi)    
  suntem mult sub pragul opririi de la sine (Joi, 7 mai 2020, 14:46)

  Dedalus [utilizator]

  Este evolutia eficientei izolarii, nicidecum a epidemiei.

  Izolarea oprita = epidemia va accelera.
 • 0 (0 voturi)    
  nu se fac teste (Duminică, 2 mai 2021, 14:37)

  pentru [utilizator]

  in romania nu se fac teste ,mam dus la spital sa imi fac testu ma simteam foarte rauplus ca am intrat cu o persona care am aflat ca avea covid in contact 2 zile am lucrat inpreuna,nu a vrut sami faca testul ,mau trimis la farmacie sa imi cumpar test,bine inteles ca ma-iam cumparat ,cazuri de covid in romania in funtie de cate teste vor sa faca,daca vor sa faca multe teste multe cazuri putine teste putine cazuri,nu are bani guvernu pentru teste.


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by