Actualizat - Situația pe 3 mai

HARTĂ INTERACTIVĂ Cazurile de coronavirus din fiecare județ / Situația la zi a infectărilor, deceselor și vindecărilor

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Duminică, 3 mai 2020, 12:34 Actualitate | Coronavirus


Harta cazurilor de coronavirus in judete - 4 mai
Foto: geo-spatial.org
​România a trecut de pragul de 13.000 de cazuri confirmate de coronavirus și se apropie de de pragul de 800 de decese. Cel mai mare focar din țară este în continuare Suceava, cu aproape 2.900 de cazuri confirmate, cu aproape 150 de decese cu COVID-19 și cu municipiul reședință de județ și comunele din jur în carantină totală. Pe locul doi, la distanță, Bucureștiul cu peste 1.300 de cazuri și peste 50 de decese confirmate. Vezi situația cazurilor la nivel de județ într-o hartă interactivă, mai multe date statistice și grafice cu ultimele informații oficiale.

 • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

 • COVID-19 - Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și ZONELE DE CARANTINĂ din Suceava, Țăndărei și alte locuri din țară, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.
 • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.
 • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date STATISTICE GENERALE (pe scară logaritmică: cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și grafice cu frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)Graficul de mai jos este reprezentat pe scară logaritmică*
Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.


----
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

17861 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  Ceva nu se leagă... (Duminică, 3 mai 2020, 12:51)

  Tutea [utilizator]

  Îmi spunea cineva, zilele trecute, că medicii care trec pe certificatele de deces Covid-19 primesc o bonificație. Cu atât mai mult cu cât au fost stopate autopsiile cadavrelor deci verdictul nu va putea fi niciodată contrazis de vreo expertiză medicală. Justificarea ar fi că dacă nu avem un anumit număr de cazuri, România nu primește de la forurile europene sau OMS ( nu știa clar) sumele de bani prevăzut a fi distribuite pentru lupta împotriva virusului....Fake sau nu, ar trebui să o știm și noi. Nu de alta dar azi-mâine, în pofida oricăror amenințări sau represalii, unii dintre medici și funcționari s-ar putea să vorbească și surprizele ar putea să fie dintre cele mai neplăcute.
 • 0 (0 voturi)    
  care este optiunea ? (Duminică, 3 mai 2020, 20:12)

  vigni [utilizator]

  -sa se declare mai putine cazuri ca sa apara o competenta ridicata ?
  -sa se declare mai multe cazuri ca sa obtinem alocari de fonduri UE, sa justificam pierderi, cheltuieli?

  to be or not to be !
  ce este clar este ca nu este competenta !


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by