​Andrei Marian, tânărul de 35 de ani care a venit din Londra pentru mama sa, care ulterior a decedat, își va continua carantina la domiciliul mamei sale, începând de joi. El a făcut anunțul într-o postare pe Facebook. După ce își va termina carantina, va trebui să se ocupe de funeraliile mamei sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Postarea lui Andrei

UPDATE (2 mai - ora 16:48): În continuare, el se află în pensiune, în ciuda asteptărilor sale create de un apel telefonic pe care l-ar fi primit de la autorități.

Reamintim că Andrei Marian (35 de ani) lucrează în Londra, în industria Horeca, de circa 10 ani. El a fost nevoit, la finalul săptămânii trecute, să vină în țară (Arad), după ce a aflat că mama sa a fost găsită întinsă pe iarbă în curte, iar ulterior că e în comă la spital. Ambasada României i-a dat repede o hârtie care justifică venirea sa în perioada coronavirusului. Autoritățile, la venirea în țară, l-au plasat în carantină instituționalizată, într-o cameră a unei pensiuni, alături de alte trei persoane. Toți sunt din zone diferite, sosiți în perioade de timp diferite. Dacă unul are coronavirus, pot lua și ceilalți trei. Pe holurile pensiunii se plimbă lumea neîncetat. În plus, calitatea hranei lasă de dorit. HotNews.ro a luat legătura cu Andrei după ce acesta a publicat un clip despre condițiile din carantină.

Citește întregul material aici:

Andrei Marian a venit din Londra pentru a-și vedea mama. Plasat în carantină de autorități, azi a aflat la telefon că a decedat/ Ce-și dorește și care sunt condițiile din carantină, de la cazare la hrană