Un bărbat a fost filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant montat într-o scară de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orașului, Lucian Harşovschi, alături de un mesaj ironic: "Poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.

recipient cu dezinfectant furat dintr-un bloc din SuceavaFoto: Captura

În imaginile filmate într-o scară de bloc bărbatul apare în timp ce folosește acel dispozitiv și ia dezinfectant, pe care pare apoi că îl miroase sau chiar îl gustă. El pleacă, după care revine în bloc și ia recipientul cu totul.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a postat imaginile, alături de un mesaj ironic: ”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.

Suceava este focarul de coronavirus al României, cu 2.613 îmbolnăviri, până duminică. Municipiul reședință de județ și opt localități limitrofe sunt în carantină.