UPDATE: Situația la zi - 25 aprilie

GRAFIC ​INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare județ din România. Situația la zi a infectărilor, deceselor și vindecărilor

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 24 aprilie 2020, 12:25 Actualitate | Coronavirus


Graficul cazurilor de coronavirus in Romania - 24 aprilie
Foto: geo-spatial.org
România a depășit pragul de 10.000 de cazuri confirmate de coronavirus și a trecut de 500 de decese. Cel mai mare focar din țară: Suceava, cu peste 2.400 de cazuri confirmate și cu municipiul reședință de județ și comunele din jur în carantină totală. Pe locul doi, la distanță, Bucureștiul cu peste 1.100 de cazuri. Vezi situația cazurilor la nivel de județ, date statistice și grafice cu ultimele informații oficiale.

 • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

 • COVID-19 - Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și ZONELE DE CARANTINĂ din Suceava și Țăndărei, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.
 • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.
 • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date STATISTICE GENERALE (pe scară logaritmică: cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și grafice cu frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)Graficul de mai jos este reprezentat pe scară logaritmică*
Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.


----


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

17248 vizualizari

 • -7 (9 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 24 aprilie 2020, 12:44)

  [anonim]

 • -4 (10 voturi)    
  situatia reala.. (Vineri, 24 aprilie 2020, 13:03)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  .. inmultiti cu vreo 20-30x si aveti situatia reala.v
  • -1 (3 voturi)    
   Aloo (Vineri, 24 aprilie 2020, 15:17)

   1anonim [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   Nu discutam de I-lele Feroe cu 7 cazuri, da ? Discutand serios problema coronavirusului, exista vreo tara din lume unde se stie situatia reala? Una singura? Germania , care dupa toata lumea are astazi cel mai eficient si bine pus la punct sistem medical a declarat ca nu are o situatie reala.. Si atunci vorbim doar ca ne auzim? Mi se pare prostie..
 • +1 (5 voturi)    
  scara neliniara duce in eroare (Vineri, 24 aprilie 2020, 14:39)

  Cib Ara [anonim]

  Scara este neliniara e neliniara !! de asta apare aplatizarea . ptr cine stie matematica de clasa a 8 a
  • -2 (4 voturi)    
   Pentru cei care stiu mate (Vineri, 24 aprilie 2020, 15:19)

   1anonim [utilizator] i-a raspuns lui Cib Ara

   mai mult de clasa a 8-a stiu ca pe un grafic liniar nu s-ar intelege nimic spre 0. De aia nimeni, da nimeni, nu foloseste graficul liniar.
   • -2 (2 voturi)    
    Graficul e penrtu azi nu acum o luna (Vineri, 24 aprilie 2020, 16:54)

    mmagic [utilizator] i-a raspuns lui 1anonim

    Nu mai da matale domnule 1anomim lectii de matematica ca nu intelegi contextul.

    Cred ca totusi in situatia acestui articol grafiul este util sa ne arate situatia acum nu ce a fost la inceputul incepturilor spre 0.
    Oricum datele initiale sunt succeptibile sa fie grav gresite din cauza lipsei masive de teste la inceputuri.
   • 0 (2 voturi)    
    grafic liniar (Vineri, 24 aprilie 2020, 17:01)

    Radosti [utilizator] i-a raspuns lui 1anonim

    Ba in majoritatea cazurilor se foloseste grafic liniar care e mult mai reprezentativ. Uita-te pe burse.
    Sigur ca pe cel liniar nu se vede la numere mici. Cel mai bun ar fi prima derivata a numarului de cazuri in raport cu timpul prezentat in limbaj comun ca acceleratia cresterii numarului de cazuri care e variabila cea mai importanta. (acceleratia in fizica e derivata de ordinul 1 a vitezei in raport cu timpul)
   • 0 (0 voturi)    
    uite ca "este care foloseste" (Vineri, 24 aprilie 2020, 20:01)

    Cib Ara [anonim] i-a raspuns lui 1anonim

    boss , lumea deja s-a isterizat ca uite cum se "aplatizeaza " . intelegi ? , alura conteaza pt uni mai mult decat matematica . aci e buba : https://www.forbes.ro/coronavirus-romania-intra-scenariul-al-treilea-102-persoane-infectate-cu-covid-19-155233?fbclid=IwAR33vjiTZ7uQKKds_bOB5-xuxjOTBK5iNxzMzmFxteWQsCn8HcGylSJIKGQ


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by