O angajată Metrorex ce își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, fiind contact direct cu soțul acesteia, care a fost testat și confirmat anterior bolnav pozitiv, anunță compania. Potrivit Metrorex, angajata se află în concediu medical încă din 14 aprilie, dar colegii acesteia vor intra în izolare.

Metroul din BucurestiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

„Metrorex informează că în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, fiind contact direct cu soțul acesteia, care a fost testat și confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani”, anunță Metrorex.

„Prin specificul funcției, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de 22.04.2020, aceasta și-a anunțat șefii ierarhici că a fost testată și confirmată pozitiv. Precizăm că începând cu data de 14.04.2020, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă. Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde își desfășura activitatea este dezinfectat”, mai comunică Metrorex.