Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, au fost identificate încă zece persoane implicate în incidentul petrecut sâmbătă seară în comuna Munteni, scrie news.ro. "Şi acestea au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei", au transmis reprezentanţii IPJ Galaţi.

Spitalul Militar din GalatiFoto: Google Street View

Oamenii legii din Galaţi s-au autosesizat după apariţia pe internet a mai multor imagini, transmise live, în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, în comuna Munteni, din judeţul Galati.

Ajunşi în localitate, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor.

În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările.