ANCOM a mai închis un site alarmist. Genocid.ro „creat special pentru coalizarea unor persoane care să propage nerespectarea Ordonanțelor Militare și inducerea unui sentiment de nesiguranță”

de DP     HotNews.ro
Duminică, 19 aprilie 2020, 16:32 Actualitate | Coronavirus


Fake News
Foto: Digi 24
Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a blocat, la solicitarea Ministerul Afacerilor Interne și a propunerii venite din partea Grupului de Comunicare Strategică, site-ul genocid.ro, se arată într-o decizie transmisă HotNews.ro de autoritatea de reglementare.

Printre fake-news-urile transmise de pagina închisă acum, erau informații ca: Se face o așa zisă „dezinfectare” la nivel public cu substanțe iritante și toxice din grupele 1,2 și 4, sub denumirea de „Halamid R”, CARE CONȚINE Tosylchloramide sodium SUBSTANȚĂ FOLOSITĂ ÎN UZUL VETERINAR și care poate ucide instantaneu sau provoacă boli mortale”, dar și altele asemenea.

Într-o analiză realizată de către Grupul de Comunicare Strategică, prin intermediul site-ului https://genocid.ro/ ”se distribuie constant informații complet false sau distorsionate cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire”. ANCOM dă și un exemplu de asemenea fake news: „sub pretextul formulării unei plângeri penale împotriva conducătorilor mai multor instituții, inițiatorul PLÂNGERII PENALE PUBLICE (formulă juridică inexistentă-n.n.) instigă publicul să nu respecte prevederile Ordonanțelor Militare invocând motive false pentru care Ordonanțele Militare ar fi ilegale.”

Ce mai spune decizia ANCOM:
 • Având în vedere dispozițiile art. 91 alin. (3) din Anexa nr. 1 „Măsuri de primă urgență cu aplicabilitate directă” la Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 311 din 14.04.2020, potrivit cărora „Furnizorii de servicii de găzduire și furnizorii de conținut sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să întrerupă imediat, cu informarea utilizatorilor, transmiterea într-o rețea de comunicații electronice ori stocarea conținutului, prin eliminarea acestuia la sursă, dacă prin conținutul respectiv se promovează știri false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.”,
 • Având în vedere că, prin adresa nr. 12501/16.04.2020, înregistrată la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) cu nr. SC-12396/16.04.2020, Ministerul Afacerilor Interne, în considerarea analizei și propunerii înaintate de Grupul de Comunicare Strategică, constituit în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență, a solicitat ANCOM emiterea unei decizii privind blocarea accesului utilizatorilor la site-ul https://genocid.ro/
Având în vedere că, de asemenea, potrivit analizei realizate de către Grupul de Comunicare Strategică, site-ul https://genocid.ro/ „a fost creat special pentru coalizarea unor persoane care au scop să propage mesaje de nerespectare a prevederilor Ordonanțelor Militare și pentru inducerea unui sentiment de nesiguranță, conținând exclusiv teorii ale conspirației, fără nicio dovadă și promovând acțiuni împotriva mai multor instituții de drept din România”, fiind menționate, cu titlu de exemplu, următoarele informații și mesaje:
 • „Datorită faptelor descrise și a unor indicii din declarațiile oficiale care denotă colaborarea cu forțe străine în detrimentul interesului securității naționale, suntem îndreptățiți a afirma și susține că asistăm și suntem supuși la acte foarte grave de Înaltă Trădare, Trădare, Genocid, Infracțiuni contra umanității și Atentat la Securitatea Națională încercându-se să fim împiedicați să participăm legal la apărarea țării și la menținerea securității naționale, conform drepturilor și obligațiilor legale prevăzute prin Constituția României”;
 • „Se fac sau urmează a se face testări pentru „depistarea” Covid-19 cu teste neomologate și care au o probabilitate mare de a nu da rezultate corecte, conform opiniilor specialiștilor epidemiologi.”;
 • „Se urmărește testarea vaccinurilor pe populația României și impunerea vaccinării obligatorii, acestea fiind atentate la securitatea națională și asupra dreptului persoanelor de a dispune de ele însăși.”;
 • „Se face o așa zisă „dezinfectare” la nivel public cu substanțe iritante și toxice din grupele 1,2 și 4, sub denumirea de „HALAMID R”, CARE CONȚINE Tosylchloramide sodium SUBSTANȚĂ FOLOSITĂ ÎN UZUL VETERINAR și care poate ucide instantaneu sau provoacă boli mortale”;
 • „OPRIM GENOCIDUL ASUPRA POPORULUI ROMÂN!”;
 • ”Știați că Fundația Rockefeller și Microsoft sunt parteneri de afaceri și au fabricat un vaccin care conține identitate digitală? WOW MINUNAT!!! Oile vor fi crotaliate! Țineți minte ce entuziasm a fost când s-au pus primele microcipuri la câini? Nu mai exista riscul să-ți pierzi câinele… Acum și ei sunt entuziasmați, oile vor fi undercontrol! Dar, poți încă face ceva: 1.Renunță la zona de confort. 2.Folosește doar bani lichizi, fără transferuri online. 3. Semnează petiția pentru încetarea situației de urgență (dictatură militară). 4.Vezi genocid.ro 5. Caută-ne! Raul Coltor și George Popescu.”


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6594 vizualizari

 • -23 (57 voturi)    
  Hmmm (Duminică, 19 aprilie 2020, 16:53)

  Sah [utilizator]

  Bun, astept sa se inchida si televiziunile care nu plac presedintelui, ziarele, in general tot ce-l deranjeaza pe melc de la odihna lui zilnica!
  Asa da!
  Constitutia Romaniei:
  ''Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

  (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

  (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.''
  • +12 (34 voturi)    
   Alea nu sunt opinii.... (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:16)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   .. sunt prezentate niște minciuni ca fapte. Dacă erau opinii, se incepea cu "eu cred că ..", "părerea mea e că.,,", "s-ar putea să..."; și nu "Știați că...", "se pregătește să..." etc. Și dacă sunt fapte, să prezinte dovezile.

   Du-te la clasele primare și învață diferența dintre opinie și minciună. Dar la voi, la borfași, mai greu cu cartea și cu adevărul. Numai minciună, furturi și țipete ca nu vi se respectă dreptul de a minți și fura, că de, sunteți și voi, cică, "oameni". Să nu te superi,e dreptul meu la opinie...
   • -14 (32 voturi)    
    Hmmm (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:18)

    Sah [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Desigur, cu ajutorul unor ''destepti democrati'' ca tine s-a instaurat fascismul, apoi stalinismul...asa ca nu ma mir.
    De unde stii tu ca sunt minciuni, cine a stabilit asta?
    Apoi massmedia nu inseamna sa prezinti doar fapte,
    Stiu ca nu poti intelege asta, cere ajutor! ;) .
    Sper sa nu te superi, este dreptul meu la opinie! ;)
    • +6 (10 voturi)    
     Vaccin cu identitate digitala? (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:32)

     Dianora [utilizator] i-a raspuns lui Sah

     Uauuu! Baietii aia or sti ceva de calculator dar nimic de medicina. Cum il faci? Ca in MATRIX?
    • +12 (16 voturi)    
     Tu nu stii cat de periculoasa poate fi Manipularea (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:34)

     Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui Sah

     Bag seama!!!
     • +6 (10 voturi)    
      Stie (Duminică, 19 aprilie 2020, 19:25)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

      Insa nu a luat pufoaika suficienta ca sa mearga mai departe ! ( nu i timpul piredut )
    • +11 (15 voturi)    
     In limba romana (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:56)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui Sah

     Nu exista asa exprimare
     • -4 (8 voturi)    
      Hmmm (Luni, 20 aprilie 2020, 0:53)

      Sah [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Cred ca te referi la Constitutie, nu? ;)
      In limba hastagistilor ea nu exista, ca si in mintea johanisului!
    • +9 (15 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:38)

     [anonim] i-a raspuns lui Sah

  • +9 (27 voturi)    
   sa mori tu ... (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:37)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   sa mori tu ... atat te duce mintea aia de mujic dement?
   • -12 (22 voturi)    
    Hmmm (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:33)

    Sah [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

    Cand nu stii ce sa spui, dar foama te apuca de mate, bagi una cu rusii! :)))
  • +11 (29 voturi)    
   Fake news (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:50)

   varavara [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   lasa abureala amice. In perioada de stare de urgenta toate mijloacele create special pentru propaganda de fake news, in interese externe, trebuie inchise.
  • +12 (28 voturi)    
   Conform Constitutiei (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:50)

   dorin35 [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   in stare de urgenta drepturile si liberatatile pot fi restranse in anumite limite. Guvernul a respectat Constitutia. Decizia nu s-a luat pe baza unor preferinte ale presedintelui, ci conform unor criterii transparente si obiective: impiedicarea raspandirii unor informatii false care au ca efect zadarnicirea eforului autoritatilor de a tine sub control raspandirea virusului.

   La fel se procedeaza si in vreme de razboi, se pot suspenda anumite publicatii care raspandesc zvonuri menite sa demoralizeze populatia si sa slabeasca moralul trupelor.
  • +9 (27 voturi)    
   Nu-i deloc așa ! (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:53)

   mircea_cjn [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   O publicatie, un site care indeamnă la nesupunere civica IN SITUATIE DE URGENTA ! aia nu e mass media normală. Când iti mai si strecoară idei de genul " UE nu e bună la nimic, Romania e abandonată etc" îți dai seama ca aceste site-uri fac parte din marea retea rusă de dezinformare.
   Identificați si arestați, asta trebuie făcut urgent.
   • -9 (25 voturi)    
    Hmmm (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:19)

    Sah [utilizator] i-a raspuns lui mircea_cjn

    Ai cititi tu ce a scris publicatia s-au doar repeti ce ai auzit de la altii?
    Uraaa..traiasca stalinismul ''democrat''!! ;)
    • +9 (17 voturi)    
     IP ul este similar cu cel utilizat de @mazeta (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:55)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui Sah

     Ia ghiciti de unde tasteaza ?
     • +8 (10 voturi)    
      @un domn: (Duminică, 19 aprilie 2020, 19:32)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Da-mi voie sa iti spun ca te inseli !
      Exceptand alegerea gresita a taberei @Mazeta este (cand vrea) spirituala, are simtul umorului, stie sa sintetizeze ! Sah, asta, inafara de faptul ca se hamaie intr-una si toarna lozinci cu stalinismul si bolsevismul, nu stie altceva !

      PS. Chiar daca Mazetuta este o cauza pierduta, este pierduta cu stil, nu ca bolovanul asta de has ! :)))
      • +4 (8 voturi)    
       Muscalii Incearca (Duminică, 19 aprilie 2020, 22:10)

       un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

       Eu Suspectez ca @mazeta este Capitanul Lor
     • +8 (12 voturi)    
      posteaza dintr-un beci din Siberia (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:15)

      bimor [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      nu-si ia portia zilnica de hrisca daca nu-si face norma la minciuni.
     • +2 (2 voturi)    
      Nu este greu de ghicit. (Luni, 20 aprilie 2020, 13:21)

      Rescator [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Postează din subsolul lui Kuzmin.
    • +3 (9 voturi)    
     Stalinism? iar folosesti cuvinte care iti depasesc (Duminică, 19 aprilie 2020, 23:07)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Sah

     Capacitatea intelectuala?
     Sau deja ne aflam in situatia in care
     Hotul striga: Hotii!
     • -7 (9 voturi)    
      Hmmm (Luni, 20 aprilie 2020, 1:21)

      Sah [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

      Remarc mobilizarea infanteriei postatoare! :))
      Hai baieti, atata puteti?
      Vad ca in loc sa demontati ce spun, voi inventati rusi si alte umbre din mintea voastra pe care le proiectati pe ecran! ;)
      Daca puneati mana pe carte si nu ajungeati niste sclaveti postatori, aflati ce a fost stalinismul si cum traieste el prin voi! ;)
  • +3 (7 voturi)    
   :-)) (Duminică, 19 aprilie 2020, 21:38)

   Philipe [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   Vezi ca la ANCOM e jupân Grindeanu, ăla ce-l săruți tu la dos...
 • +4 (32 voturi)    
  Propaganda, un razboi hibrid contra Europei (Duminică, 19 aprilie 2020, 16:54)

  animatron [utilizator]

  Frontul informational pe care se dau "batalii" de influenta intre state e unul la fel de important ca unul militar sau economic, ba chiar in ultimii ani s-a ajuns ca acest razboi de "dezinformari" si "fake news" sa devina principalul instrument anti-occidental al unor state ca Rusia, China, Iran.

  Rusia (si fosta URSS) a fost de mult timp preocupata de subiect, e unul "normal" pentru orice stat comunist sau totalitarist, astfel de regimuri nu rezista fara a controla strict informatiile pt a cenzura imediat cele care ar scoate la iveala crimele regimului.

  Moscova a pus la punct strategii subtile de dezinformare si propaganda, foloseste de asemenea si multe "instrumente" intermediare pt a nu fi identificata imediat sursa.

  Occidentul e plin de "idioti utili" care din ura anticapitalista, anti-UE, anti-Trump, sunt gata sa rostogoleasca si chiar sa amplifice "teorii" si zvonuri raspandite de armata rusa de "troli".

  Statele estice, cu experienta deceniilor de comunism, au fost mai rapide decat cele vestice in a detecta pericolul propagandei ruse, din pacate au fost acuzate simplist de "rusofobie" de catre state europene care vroiau neaparat sa faca afaceri cu regimul lui Putin (presedintele socialist francez Hollande chiar vroia sa-i livreze nave militare moderne, la M.Neagra!).

  Mai nou, se pare ca atat Comisia UE cat si o majoritate de tari membre s-au convins ca exista o reala agresiune rusa in domeniul informational, dar inca nu se iau masuri suficient de severe.

  Asa cum fiecare stat e interesat strategic sa isi protejeze spatiul terestru, aerian, maritim si le controleaza atent cu forte militare, ar fi inteligent ca tarile UE sa-si considere spatiul informational ca unul "strategic" si sa-l protejeze pro-activ contra Rusiei sau Chinei, state care oricum nu dau doi bani pe "libertatea de exprimare".

  Informatiile care scad capacitatea de "rezilienta" a tarilor membre UE ar fi util sa fie tratate cu restrictionari de tipul celor anti-covid19, izolate imediat.
  • +9 (11 voturi)    
   rusia NU a fost, nu este, nu vabexista, doar URSS (Duminică, 19 aprilie 2020, 19:27)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Este URSS de la Red October - ytd !
  • +8 (14 voturi)    
   lasa vrajeala (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:16)

   bimor [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   anti-Trump nu inseamna anti-America si aia care injura mai abitir UE sunt unii dintre cei mai infocati suporteri trumpisti.
   • -2 (10 voturi)    
    ai simtit vreo musca pe caciula? (Duminică, 19 aprilie 2020, 21:11)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui bimor

    nu, anti Trump nu inseamna automat anti-America dar invers da,
    Nu, nu toti care sunt pro-America si Pro-Trump injura UE. Chestia asta e exact ideea pe care o promoveaza Kremlinul.
 • +15 (21 voturi)    
  marii dezinformatori scapa (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:01)

  carmen_i [utilizator]

  Site-urile inchise sunt plevusca, marii dezinformatori sunt televiziunile, in special Antena 3.Dar cine are curajul sa se ia de ele? Guvernul nu, cu siguranta.Acolo este marea mizerie a dezinformarii si a manipularii.
 • -10 (24 voturi)    
  no comment (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:04)

  clencix [utilizator]

  Din "conținând exclusiv teorii ale conspirației", înseamnă că din ce era transmis nu erau decât "teorii ale conspirației", nici o frază nu era adevărată. Devreme ce site-ul nu mai este la vedere, nu putem verifica, dar ne îndoim că nicio frază din tot întreg site-ul nu era altceva decât "teorie a conspirației". Iar "teoriile" sunt estul de complicate, cele "ale conspirației" fiind mai degrabă metafore, cu interpretare subiectivă. De ce nu le lăsam cititorilor libertatea să verifice ei înșiși dacă teoriile aste sunt sau nu valabile, să le lăsăm la locul lor și să le cerem autorilor să publice alăturat separat opiniile contrare al anumitor organe care au pretenția că le interpretează "mai bine"?
 • -11 (27 voturi)    
  Pfuuuuu (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:19)

  briciu [utilizator]

  Astia sunt mult mai rau ca si comunisti !!
  O sa ajungem sa ascultam unele posturi de radio cum ascultam pe vremuri ''Vocea Americii'' si ''Europa Libera''
  • +4 (8 voturi)    
   ohoo, comunistii? (Duminică, 19 aprilie 2020, 21:14)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui briciu

   Pai mai sunt zeci daca nu sute de site-uri care promoveaza idiotenii, nimeni nu te opreste sa le citesti daca iti hranesc intelectul.
   Comparatia cu ascultatul radiourilor e de toata jena!
 • +9 (25 voturi)    
  Era timpul! (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:37)

  atoni [utilizator]

  De cand astept sa se ia masuri impotriva denigrarilor si a propagarii de stiri false! Atatia prosti s-au trezit cu tehnologia in mana si se folosesc de ea incorect! Aproape toti anti americani, anti microsoft dar pro Putin!
 • +14 (22 voturi)    
  .... (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:38)

  Dr.Mythnick [utilizator]

  hmm astea nu trebuie doar inchise... cineva bafa bani multi in ele sa le faca si sa le sustina.


  trebuie investigat cine si de ce !
 • +13 (23 voturi)    
  Trolii (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:49)

  bcsb [utilizator]

  De ce nu suspenda si hotnews conturile trollilor asemenea ANCOM? Ori astia gen cucuveauamov, sau istetul de mai sus, tot dezinformari si teme false baga la comentarii. Un cititor normal nu ar posta toate tampeniile lor ... zici ca toti astia ce posteaza platit sunt sponsorizati de rusi ... sau de Dogaru
  • +4 (10 voturi)    
   lumea (Duminică, 19 aprilie 2020, 19:24)

   Contrache [utilizator] i-a raspuns lui bcsb

   a cerut in mod expres acest lucru. Ei ori se cred mai catolici decat papa ori lucreaza mana in mana cu echipele alea de clickari distrusi
  • -4 (12 voturi)    
   nu-mi plac cei pe care-i enumeri (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:03)

   John_Re [utilizator] i-a raspuns lui bcsb

   dar e o diferenta imensa intre dreptul la opinie si dezinformare (fake news).

   aveti grija sa nu va intoarceti iar la dictatura unde numai ce spunea Partidul era adevarat iar dusmanii poporului trebuiau inchisi sau reeducati prin munca doar pentru ca aveau o alta opinie.
   • +5 (13 voturi)    
    sigur sigur (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:11)

    Contrache [utilizator] i-a raspuns lui John_Re

    si marmota ce mai zicea
    • +4 (6 voturi)    
     marmota se opreste (Duminică, 19 aprilie 2020, 22:07)

     John_Re [utilizator] i-a raspuns lui Contrache

     la granita de vest.
 • -7 (29 voturi)    
  O singura sursa este suficienta (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:01)

  Victtor [utilizator]

  Avem nevoie de un singur ziar si o singura opinie oficiala. Toate celelalte pot pune lumea pe ganduri.
  • -11 (29 voturi)    
   Hmmm (Duminică, 19 aprilie 2020, 18:22)

   Sah [utilizator] i-a raspuns lui Victtor

   Corect!!
   Si stirile sa fie verificate si aprobate de presedinte+guvern! ;)
   Restul sunt ''teoria conspiratiei'' si trebuiesc inchise!
   • -2 (16 voturi)    
    Constatare (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:42)

    Criogenia [utilizator] i-a raspuns lui Sah

    Unde sunt hastagii care timp de 3 ani si ceva s-au ocupat zilnic de apararea drepturilor cetatenesti si libertatea oamenilor si a presei pe care le luase Dragnea? Unde sunt acei "protestatari" acum cand lucrurile sunt evidente? Unde au fost cand Marele Alb si-a pus sefi la justitie incalcand aceleasi reguli pentru care pusesera cortul in fata guvernului si se tavaleau pe jos prin Parlament? Unde sunt "formatorii de opinie" celebrii care ne explicau pe toate canalele media non stop ca lucrurile astea nu sunt bune si ca PSD e vinovat? Hai chiar asa, au disparut din viata toti? Minciuna ca mod de viata este caracteristica principala a comunismului promovat zilele astea si nimeni nu ia atitudine. Si atunci vine intrebarea deja cu tenta retorica puternica: agitam protestatarii doar daca suntem "stimulati"? Nu suntem platiti, nu scriem, nu avem opinie gratis? Si mai in clar, chiar nu observa nimeni partea "buna" a presei propagandistice si cine o finanteaza? Cine a finantat "stimulatorii" protestelor interminabile pe aceleasi teme ca si acum? Inca o intrebare: de ce nu protesteaza opozitia pe aceleasi teme? Parerea mea este ca s-au inteles intre ei si acum merg la furat in gasca, nu-i intereseaza decat buzunarele proprii.
    • -3 (11 voturi)    
     Hmmm (Luni, 20 aprilie 2020, 2:24)

     Sah [utilizator] i-a raspuns lui Criogenia

     Unde sa fie?
     Stau la cutie si se pregatesc sa iasa la comanda!
     Crezi ca pe ei ii intereseaza cu adevarat?
     Zeul lor este BANUL, iar stapanul este comandantul! ;)
  • +7 (15 voturi)    
   tu sigur asat iti doresti (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:18)

   bimor [utilizator] i-a raspuns lui Victtor

   restul vrem sa ne informam din surse legitime, nu din trompete rusesti.
 • -8 (18 voturi)    
  Bill Gates acuzat de crime impotriva umanitatii (Duminică, 19 aprilie 2020, 19:24)

  palatin [utilizator]

  Contul de Instagram al lui Bill Gates este inundat de milioane de comentarii negative in care este acuzat de crime impotriva umanitatii, conform unui Tweet de Candace Owens https://twitter.com/RealCandaceO/status/1250510737505689604

  Azi insa erau doar cateva sute de mii, asa ca se pune intrbarea: restul comentariilor acuzatoare au fost sterse, sau a mintit Owens?

  In recentul interviu pentru Fox News, Gates a afirmat ca "lucrurile nu vor reveni la normal decat dupa ce vom avea un vaccin disponibil pentru toata lumea". Majoritatea comentariilor impotriva lui Gates au ca subiect vaccinarea obligatorie.

  https://www.collective-evolution.com/2020/04/17/bill-gates-latest-instagram-post-has-been-bombarded-with-accusations-comments-against-vaccines/

  Intrebat despre implicarea lui Gates in vaccinuri, Robert F. Kennedy Jr. a afirmat pe contul sau de Instagram:
  "Un reporter New York Times m-a intrebat ieri despre asa-zisa teorie a conspiratiei conform careia Bill Gates dezvolta un micro-cip injectabil in care se stocheaza informatii despre vaccinurile administrate persoanei respective. Iata raspunsul meu:

  Fundatia Bill si Melinda Gates a investit mai mult de 21 mil USD pentru perfectionarea tehnologiei "microneedle" prin care se inoculeaza sub piele un material minuscul folosit ca suport pentru o inregistrare a vaccinarii, informatie care este vizibila ulterior prin lumina infrarosie si poate fi citita cu un simplu smartphone usor adaptat. Aceasta tehnologie va permite oficialitatilor din domeniul sanatatii din SUA sa scaneze cetatenii americani pentru a detecta daca le-au fost administrate toate vaccinurile".

  La adresa de mai sus este si o ilustratie a tehnologiei propuse.

  Oare Robert F. Kennedy Jr. abereaza?
  • +6 (16 voturi)    
   abereaza la greu (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:21)

   bimor [utilizator] i-a raspuns lui palatin

   Bill Gates a devenit tinta trumpistilor imbecili care au lansat o campanie impotriva lui si a expertului epidemiolog Fauci.
   • -4 (14 voturi)    
    Aha (Duminică, 19 aprilie 2020, 21:11)

    palatin [utilizator] i-a raspuns lui bimor

    Deci Gates nu a finantat dezvoltarea tehnologiei microneedle. E bine de stiut. Totusi, referintele oficiale spun altceva. Rezulta ca Gates doar se face ca asigura fonduri pentru cercetarea vaccinurilor, probabil ca banii aceia nici macar nu ajung la destinatari. Oare unde ajung, de fapt, banii pe care Gates declara ca i-a trimis pentru finantarea tehnologiei microneedle?
    • +3 (11 voturi)    
     N am inteles (Duminică, 19 aprilie 2020, 22:11)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui palatin

     Ce vrei
  • +6 (8 voturi)    
   Asta o să fie ... (Duminică, 19 aprilie 2020, 22:14)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui palatin

   ...nimic nou sub soare.

   https://www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/

   Și noi avem urme de la vaccinurile făcute în copilărie. Uită-te pe umăr și ai să vezi.

   Căt despre acest Kennedy, este varianta masculină a lui Ster de la noi. Fiecare crede ce vrea.
 • +7 (17 voturi)    
  privit atent (Duminică, 19 aprilie 2020, 19:40)

  Contrache [utilizator]

  cum s-au activat serpii, zici ca i-a calcat cineva pe coada. Ei da, le-au calcat pe instrumentele de lucru (arme hibride),in consecinta clickarii sputinei rup voturile, iti dau cu citate din constitutie, din ma-sa din tacsu , iti fac si o mica istorie daca e nevoie. Ca sa nu o retraiesti, nu de alta.
  Baietashii, sa vina cineva de la centru cu arme noi, fakenewsurile astea retarde se cam fasaie pe zi ce trece...
 • -6 (18 voturi)    
  Alege....fortat (Duminică, 19 aprilie 2020, 20:20)

  Criogenia [utilizator]

  De cand conducerea tarii a inceput sa se preocupe de cei saraci cu duhul? De ce forteaza oamenii brusc sa accepte doar opinia "oficiala"? Lasati oamenii sa aleaga ce doresc, concurenta opiniilor nu duce decat la progres, nimic mai mult. Dar Partidul Comunist are deja linia de dezvoltare trasata si profita de situatia asta precum Stalin si Rusia lui. Deja Putin a devenit copil de mingi pe langa comunistii nostrii, primul semn a fost hartia nenorocita si amenzile imbecile, acum inchiderea definitiva a presei "ostile" concomitent cu devoalarea afacerilor directe fara licitatii cu statul, maine cine mai stie ca le va trece prin cap.... Oamenii nu au putere inca sa opreasca asemenea derapaje dar sunt din ce in ce mai convins ca nu va mai trece mult timp tolerand propaganda comunista.
  • +3 (7 voturi)    
   Concurenta opiniilor duce la progres? (Luni, 20 aprilie 2020, 12:42)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Criogenia

   Deci tu numesti bazaconiile promovate pe siteuri de genul celui inchis "idei" inseamna ca ai ceva probleme de logica.
   Din nou vad ca apare comparatia cu Stalin. Cred ca deja e noua directie a postacilor psd-isti.
   • 0 (0 voturi)    
    Mai citeste... (Luni, 20 aprilie 2020, 20:24)

    Criogenia [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    ...nu exista cuvantul "idei" in textul meu. Lasa-ma cu psd-ul ,pnl-ul si lupta dintre postacii aferenti, eu ma aflu intr-o parte a lumii unde daca cineva propune hartia aia comunista cu semnatura in dunga si verificata de militieni cu 4 clase in colt de strada, nu apuca sa termine fraza ca deja are un glont rezervat sau un topor in capatzana. Nu ar mai trebui sa existe nici in Romania apucaturi dintr-astea comuniste de prostit populatia iar inventatorii hartiei sa profite facand afaceri cu sclavi la umbra ei. Pe mine ma intereseaza cine conduce, cine e la guvernare si prea putin presedintele. Orban de exemplu, pe care-l cunosc destul de bine si de muuulti ani, vrei nu vrei, iti spun ca nu avea ce sa caute in functia de Premier, caciula asta este prea mare pentru el, este depasit de situatie chiar daca este un bun executant, cat despre psd am impresia ca s-au inteles cu pnl la capitolul ciordeala din moment ce nu guita vis a vis de achizitiile publice fara licitatii din perioada asta care avantajeaza primarii si consiliile judetene ale celor 2 partide in detrimentul celorlalte partide inainte de alegeri. Ban la ban trage si corb la corb nu-si scoate ochii. Asta este patent PSD de facut bani pe timp de criza, imprumutat de PNL si promovat de Iohanis in zilele noastre. Daca citesti putina istorie din vremea lui Stalin ai sa vezi ca afirmatia mea este adevarata, cat despre psd, personal pe aici nu am auzit pe nimeni ca a votat cu ei ba mai mult, oamenii au plecat cu familiile din Romania din vremea lui Iliescu&co si nu de placere....
 • +3 (11 voturi)    
  @HN (Duminică, 19 aprilie 2020, 22:11)

  palatin [utilizator]

  Cred ca ar fi extrem de interesant de vazut ce achizitii s-au facut la adapostul starii de urgenta, in mai toate societatile cu capital de stat. Am fi uimiti!
 • +4 (6 voturi)    
  De ce asa de tarziu a fost inchis.... (Luni, 20 aprilie 2020, 11:43)

  D.Gabriel [utilizator]

  ....trebuie sa fim mai vigilenti, propaganda rusa e furibunda pentru ca Putin e disperat, rubla se prabuseste, petrolul e fara valoare acum.
  trebuia inchis mai devreme, inainte sa emita toate aberatiile alea.
 • +4 (6 voturi)    
  Inchidere site alarmist (Luni, 20 aprilie 2020, 12:47)

  Ibit [utilizator]

  Nu inteleg de ce nu sunt inchisi cei care deschid si gestioneaza aceste site-uri .
 • +1 (1 vot)    
  Numai minciuni peste tot numai minciuni (Miercuri, 22 aprilie 2020, 5:06)

  VictorDogaru [anonim]

  Situl Genocid.ro era o platforma pusa la dispozitia utilizatorilor. Cetateanu George Popescu a depus o plangere penala referitor la ce crede el ca se intampla. Cine a urcat plangerea pe sit in speranta ca va fi depusa si de alti. Situl anunta depunerea plangerii si invita intervieventi puteti gasi situl pe web.arhive.org. Situl nu a fost "blocat" ci sters. Situl nu anunta ca "s-a dar cu dezinfectat" sau ca "Fundația Rockefeller și Microsoft" aceste erau fapte reclamate organelor de cercetare spre investigare.

  Autorul "DP" (de cand a ajuns hotnews sa promoveze anonimi??? ) nu si-a facut temele trebuia sa il contacteze pe autorul plangerii penale si sa il intrebe daca intr-adevar a fost depusa. Daca a fost depusa autoritatile au dorit sa ascunda faptul ca cererea a fost depusa.


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by