​Cele 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din București suspecte de infecție cu coronavirus au fost retestate și sunt sănătoase, anunță Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

CoronavirusFoto: Vanessa Carvalho / Shutterstock Editorial / Profimedia

La Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, spital suport COVID-19 pentru pacienții care au nevoie de dializă, unitate medicală aflată în administrarea Primăriei Capitalei prin ASSMB, au existat suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în cazul a 19 persoane, cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul spitalului.

După desfășurarea unei anchete epidemiologice și retestarea tuturor celor care prezentau suspiciuni, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr, Matei Balș, ASSMB anunță că în toate cele 19 cazuri, suspecte inițial, testele au fost negative.

În acest moment nu există niciun caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, activitatea spitalului desfășurându-se în parametrii normali.