Un singur candidat s-a înscris până joi pentru cele 10 posturi de medic scoase luni la concurs de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt pentru a face față pandemiei de coronavirus. Pentru posturile de asistenți medicali, în schimb, s-au înscris mai mulţi candidaţi decât locuri disponibile.

Testare coronavirusFoto: Agerpres

DSP Olt a scos luni la concurs, în vederea ocupării pentru o perioadă determinată, 10 posturi de medic, 20 de posturi de asistenţi medicali şi două posturi de agenţi DDD (personal care efectuează acţiunile de dezinfectare, deratizare şi dezinsecţie), scrie Agerpres.

Iniţial, DSP Olt a anunţat că depunerea candidaturilor va avea loc pe 13 aprilie, ziua în care a fost publicat anunţul de recrutare pe pagina instituţiei, dar ulterior a prelungit data depunerii candidaturilor până joi, la ora 16.00.

Până la această dată, pentru cele 32 de posturi scoase la concurs au fost depuse 33 de dosare, dintre care numai unul pentru un post de medic de medicină generală, 26 de candidaturi pentru posturi de asistenţi de medicină generală, patru pentru asistenţi de laborator, unul pentru asistent de igienă şi unul pentru agent DDD.