Numărul cazurilor confirmate cu coronavirus se schimbă de la o zi la alta, la fel și numărul celor care sunt declarați vindecați. Vezi în articol un Tablou Interactiv realizat de Esri România cu toate datele adunate în același loc: harta cazurilor din fiecare județ, populația și procentul celor peste 65 de ani, graficul vindecărilor și al îmbolnăvirilor, pe grupele de vârstă și sexul cazurilor de deces, numărul de teste efectuate, și inclusiv hărți cu situația cazurilor și deceselor la nivel european.

Harta cazurilor de coronavirus in judete - 15 aprilieFoto: Hotnews

Instrucțiuni de folosire / vizualizare:

>> Click pe bulinele de pe fiecare județ pentru numărul cazurilor / pe judete pentru informații despre populație.

>> Pentru a mări o fereastră din interiorul tabloului (ex. harta), click pe simbolul din colțul dreapta-sus pentru expansiune.

>> Folosește mouse-ul pentru zoom pe hartă (sau pinch-to-zoom pe mobil).

>> Folosește butoanele „<” sau „>de sub hartă pentru a alterna între hărți: Cazuri confirmate, Centre medicale (Spitale, Maternități, Centre de dializă), Situația la nivelul Uniunii Europene

>> Vezi graficul evoluției cazurilor confirmate pe zile (sub hartă) sau graficul evoluției cazurilor vindecate (în partea dreaptă)

>> Aici o variantă mai bine optimizată pentru mobil / Sau click pe iconița „SMARTPHONE” din colțul stânga-sus al tabloului interactiv.

NOTĂ: Din cauza numărului ridicat de accesări, tabloul interactiv poate să nu se încarce sau să dea eroare. Dați un refresh la pagină

---

Vezi și: