INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus în fiecare județ / Situația la zi - 14 aprilie

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Marţi, 14 aprilie 2020, 13:17 Actualitate | Coronavirus


Harta cazurilor de coronavirus in judete - 14 aprilie
Foto: Hotnews
Numărul cazurilor confirmate de coronavirus din România se schimbă de la o zi la alta, la fel și cazurile de decese și de vindecări. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta României în ceea ce privește numărul de cazuri confirmate și al deceselor pacienților cu COVID-19. Vezi o monitorizare independentă în format interactiv cu mai multe date statistice, grafice și chiar și o hartă cu ultimele informații oficiale, care se comunică zilnic la ora 13:00, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus în țară, inclusiv decesele și vindecările pe fiecare județ.

 • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

 • COVID-19 - Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și ZONELE DE CARANTINĂ din Suceava și Țăndărei, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.

 • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.

 • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date statistice generale (cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)


Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.


----


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13547 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Sunt destule judete care au sub 20 de cazuri (Marţi, 14 aprilie 2020, 14:59)

  justin puscasu [utilizator]

  In aceste situatii ar fi fost posibile anchete epidemiologice destul de amanuntite si s-ar fi putut decide intrarea in izolare/carantina doar a celor infectati si a contactilor. In total 200-300 de oameni.
  Are sens sa blocam activitatea a 2-3 milioane de oameni din judetele respective pentru 200-300 de oameni?
  Se pare ca suntem incapabili sa nuantam. Marim pensiile cu aceleasi procente si la cel care are 600 lei/luna si la cel care are 20.000 lei pe luna. Nu ne mai facem bine!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by