Președintele american Donald Trump a declarat că SUA se confruntă cu o molimă fără precedent, dar vor câștiga ”războiul”. El i-a îndemnat pe americani să nu meargă la slujba de Paște, transmițându-le că se vor putea întoarce în biserici, împreună cu familiile lor, după ce bătălia se va termina.

HotNews.roFoto: Hotnews

”​Pentru creștinii din întreaga America aceasta este Săptămâna Luminată în care ne amintim Învierea lui Isus Christos. Dar acest Paște este mult diferit față de alți ani pentru că, în multe cazuri, vom fi separați de biserica noastră doar din punct de vedere fizic și nu vom putea sta unii lângă alții, dar vom putea fi în curând împreună”, a spus Trump, într-un mesaj video, postat duminică pe twitter.

”Însă acum trebuie să stăm separați. Țara noastră se confruntă cu o molimă fără precedent, însă vom câștiga bătălia, vom câștiga războiul și ne vom întoarce în biserici și vom sta unii lângă alții, vom sărbători împreună cu familiile noastre. Avem multe motive pentru a fi recunoscători. Paște fericit!”, a mai spus președintele american.