În România în momentul de față sunt 52 de mari spitale dedicate pacienților critici precum cei bolnavi de COVID-19, alte 55 de spitale suport, 43 de maternități și 88 de centre de dializă. Numărul cazurilor confirmate cu coronavirus se schimbă de la o zi la alta, la fel și numărul celor care sunt declarați vindecați. Vezi în articol un Tablou Interactiv realizat de Esri România cu toate datele adunate în același loc: graficul vindecărilor și al îmbolnăvirilor, pe grupele de vârstă și sexul cazurilor de deces, numărul de teste efectuate și hărți cu tipurile de unități spitalicești și cazurile de coronavirus înregistrate județ cu județ, inclusiv populația din fiecare județ și procentul celor peste 65 de ani.

Tablou interactiv - harta cazurilor de coronavirus in Romania - Statistici - 10 aprilieFoto: Hotnews

Instrucțiuni de folosire / vizualizare:

>> Click pe bulinele de pe fiecare județ pentru numărul cazurilor / pe judete pentru informații despre populație.

>> Pentru a mări o fereastră din interiorul tabloului (ex. harta), click pe simbolul din colțul dreapta-sus pentru expansiune.

>> Folosește mouse-ul pentru zoom pe hartă (sau pinch-to-zoom pe mobil).

>> Folosește butoanele „<” sau „>de sub hartă pentru a alterna între hărți: Cazuri confirmate, Spitale COVID-19, Spitale Suport, Maternități COVID-19, Centre de Dializă

>> Vezi graficul evoluției cazurilor confirmate pe zile (sub hartă) sau graficul evoluției cazurilor vindecate (în partea dreaptă)

>> Aici o variantă mai bine optimizată pentru mobil / Sau click pe iconița „SMARTPHONE” din colțul stânga-sus al tabloului interactiv.

NOTĂ: Din cauza numărului ridicat de accesări, tabloul interactiv poate să nu se încarce sau să dea eroare. Dați un refresh la pagină

---

Vezi aici și: