​Scriitoarea J.K Rowling a anunțat public că s-a vindecat de coronavirus după două săptămâni de boală. Rowling a postat un videoclip cu o tehnică de respirație recomandată de soțul ei medic și despre despre care, spune aceasta, a ajutat-o ​​să-și gestioneze cele mai grave simptome.

J.K. RowlingFoto: collider.com

"În ultimele 2 săptămâni am avut toate simptomele de C19 (deși nu m-am testat)”, a scris Rowling pe contul ei de Twitter.

De asemenea, scriitoarea a postat un videoclip cu o tehnică de respirație recomandată de soțul ei medic în Marea Britanie și despre care, spune aceasta, a ajutat-o ​​să-și gestioneze cele mai grave simptome, potrivit agenției Reuters.

„M-am recuperat complet și vreau să va împărtășesc o tehnică recomandată de medici care nu costă nimic, nu are efecte secundare dar va poate ajuta pe voi sau pe cei apropiați vouă”, a adăugat ea.

În vârstă de 54 de ani, J.K.Rowlling a devenit celebră în urma seriei de cărți „Harry Potter” și este printre primele celebrități care au anunțat că s-au recuperat după boala cauzată de Covid 19, epidemie care a omorât peste 70.000 de oameni din întreaga lume.