Scandal în fața unui centru de carantină din Timișoara. Două persoane, bărbat și femeie, au fost luate pe sus de jandarmi și băgate cu forța în curtea centrului de carantină, după ce au venit din străinătate și au refuzat să intre în carantină, scrie tion.ro. În imaginile devenite virale poate fi văzut și un copil care plânge.

HotNews.roFoto: Hotnews

Scandalul s-a petrecut în fața centrului de carantină de pe strada Martir Dan Carpin din Timișoara. Cei doi romi au venit din străinătate, iar în momentul în care au ajuns în vamă le-au spus adevărul polițiștilor de frontieră. Au fost trimiși sub escortă, spre Timișoara, unde urmau să intre în carantină instituționalizată, însă în fața centrului ar fi refuzat să coboare din mașină și să intre în clădire.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, și femeia, care are 61 de ani, au fost luați pur și simplu pe sus de către jandarmi și băgați cu forța în curtea imobilului în care vor sta în carantină.

În imaginile postate pe Facebook pot fi observați jandarmii care încearcă să îi convingă cei doi soți să coboare din mașină pentru a intra în imobil. Cei doi refuză, iar jandarmii trag de ei și îi scot cu foața din mașină, apoi îi împing în curtea centrului de carantină. În tot acest timp, cei doi strigă: "Oameni buni, oameni buni, umărul meu, mi-a rupt mâna....".

În imagini poate fi văzut și un copil care plânge.