Pompierii din Sibiu au mers la Urgența Spitalului din Sibiu și i-au oferit flori unei asistente de la Terapie Intensivă care a fost jignită și alungată de vecini pentru că îngrijește bolnavi de Covid-19, relatează Mediafax. Florile i-au fost înmânate Alinei chiar de șeful ISU Sibiu, Laurențiu Cosmin Balcu.

Flori pentru asistenta ATI din SbiuFoto: Captura video Facebook

Șeful ISU Sibiu, împreună cu câțiva pompieri, au mers, duminică, la UPU Sibiu și i-au oferit flori Alinei, o asistentă de la ATI care a fost jignită de vecini, pentru că aceasta îngrijește bolnavi cu Covid-19.

„Doar o parte dintre noi, de la ISU Sibiu, am convenit să fim astăzi alături, să vă transmitem respectul nostru, aprecierea și devotamentul nostru. Împreună facem echipă frumoasă. Am fost și la doamna doctor Bîrluțiu (n.r. Victoria Bîrluțiu – șeful secției Boli Infecțioase de la Sibiu) și la echipa dumneaei. Vă mulțumim”, a spus șeful ISU Sibiu, care i-a oferit flori asistentei, în aplauzele colegilor săi.

„Sperăm să rămânem toți sănătoși”, a spus asistenta.

Pompierii sibieni le-au oferit, apoi, flori tuturor asistentelor de la UPU și de la ATI Sibiu.

O asistentă de la Terapie Intensivă, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, a fost jignită și alungată de vecini, sâmbătă, pentru că lucrează într-o secție unde sunt internate persoane infectate cu noul coronavirus. Fiica ei a postat pe Facebook imaginile și a transmis că, pentru tot ceea ce face, mama sa este erou.