O asistentă medicală de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați povestește pe Facabook cum a fost umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19. Ea spune că oamenii i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului și că a fost dată afară din magazinul blocului. Mesajul său, postat pe Facebook, a fost distribuit de peste 770 de ori.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihaela Moga Pal este asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați și povestește pe Facebook care este reacția vecinilor din blocul în care locuiește de peste 20 de ani.

"Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg.... E discriminare????”, a scris femeia.

Mesajul său a strâns aproape 280 de comentarii și a fost distribuit de peste 770 de ori. Majoritatea oamenilor o încurajează și îi transmit să facă plângere la poliție.