INTERACTIV Coronavirus în România: Harta deceselor pe județe. Suceava, marele punct negru / Harta carantinei generale din nordul țării / Statistici

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 1 aprilie 2020, 13:24 Actualitate | Coronavirus


Zona din Suceava aflata in carantina totala - Harta deceselor de coronavirus - 1 aprilie
Foto: geo-spatial.org
Numărul cazurilor confirmate de coronavirus din România se schimbă de la o zi la alta, iar în nordul țării, la Suceava, municipiul reședință de județ și alte opt comune sunt în carantină totală: peste 150.000 de oameni afectați, acolo s-au înregistrat 31 de decese și circa 700 de cazuri pozitive. Vezi în articol o monitorizare independentă cu mai multe date statistice, grafice și chiar și o hartă pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus în țară.


Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

 • COVID-19 - Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll) harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și harta cazurilor pe județe, dar - mai nou - și ZONA DE CARANTINĂ din Suceava, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe.

 • Hărți - Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.

 • Statistici - Conține o serie de grafice interactive cu date statistice generale (cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.). un grafic care prezintă relaționarea dintre cazuri (cine a infectat pe cine), precum și precum și o repartiție a cazurilor pe județe (evident, acolo unde s-a comunicat sau s-a reușit identificarea din surse publice)


Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.NOTĂ:

- Harta cazurilor pe județe simbolizează cazurile după locul de depistare, nu după domiciliul persoanelor infectate. Până la 291 localizarea în județe a fost comunicată oficial, apoi a fost sistată. Astfel, noile cazuri apar în dreptul câmpului "Necunoscut" și sunt reprezentate pe hartă în zona Mării Negre similar și pentru cazurile de vindecați care nu au fost localizate.

- Graficul cu relaționări a fost realizat manual pe baza informațiilor apărute în presă și pe canale oficiale, astfel încât nu toate relaționările pot fi exacte.
----

NU mai este publicată harta oficială a infectărilor cu coronavirus pe județe / NU mai sunt comunicate oficial informații despre situația cazurilor confirmate pe județeCiteste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

19423 vizualizari

 • +3 (3 voturi)    
  sad (Miercuri, 1 aprilie 2020, 13:41)

  Ionescu Raymond [utilizator]

  Suceava are Spital ultramodern, dar pesemne nu are igiena
  • +2 (2 voturi)    
   si nici oameni (Miercuri, 1 aprilie 2020, 14:29)

   justin puscasu [utilizator] i-a raspuns lui Ionescu Raymond

   activisti la conducere, turma la executie.
  • +1 (1 vot)    
   Asa e (Joi, 2 aprilie 2020, 4:59)

   Seby30 [utilizator] i-a raspuns lui Ionescu Raymond

   Niciodata nu au excelat in igiena, acolo spalatul mainilor este o raritate. Am fost acolo de mai multe ori si stiu ce spun.
  • 0 (0 voturi)    
   Mai are si: (Joi, 2 aprilie 2020, 7:02)

   florian3619 [utilizator] i-a raspuns lui Ionescu Raymond

   a) pozitiv - facilitati deosebite, realizate prin program amplu de modernizare-investitii - UPU, ambulatoriu, reabiltari constructii si instalatii, dotari specifice
   b) negativ - cheltuieli scapate de sub control, exemple: fantana arteziana de 0,5 mil euro, risipa prin refeceri la amenajari exterioare si instalatii (retele apa/canal, sistematizare peisagistica, instalatii interioare sanitate si incalzire, aparatura si dotari etc)
   c) aberant - MANAGEMENTUL "suspendatului" V Rambu care a adus unitatea in situatia de "Lombardia Romaniei,
   Acum nu mai intelege nimeni cum de V. Rambu si Spitalul mai detin ordinul "Serviciul credincios" si au cele 95 puncte la acreditarea si clasificarea facute de agenta de specialitate a M.S.;
 • 0 (4 voturi)    
  Suceava s-a imputit de la cap? (Miercuri, 1 aprilie 2020, 17:01)

  Fides [utilizator]

  Presedintele de Consiliu Judetean, aka baronul locului este Gheorghe Flutur, de la PNL. Omul este infectat cu Covid-19. Case close.
  • 0 (0 voturi)    
   gunoi (Joi, 2 aprilie 2020, 8:53)

   Ionescu Raymond [utilizator] i-a raspuns lui Fides

   nespalati


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by