INTERACTIV Harta spitalelor pentru pacienți critici din România, raportată la densitatea populației. Câți din cei peste 65 de ani sunt în fiecare zonă și câte paturi de terapie intensivă sunt în fiecare județ

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 1 aprilie 2020, 9:57 Actualitate | Coronavirus


Harta spitalelor in Romania
Foto: geo-spatial.org
În România sunt 51 de mari spitale cu rol pentru îngrijirea pacienților critici, cu infecții emergente și reemergente (AP-IE/RE), și alte câteva zeci cu rol de suport. Asta la o populație de circa 20 de milioane de locuitori, din care aproape 3,4 milioane sunt peste 65 de ani. Vezi o hartă interactivă realizată de geo-spatial.org care prezintă densitatea populației și totalul defalcat pe sexe și grupe de vârstă +65 și cum se împart spitalele critice în aceste zile.


Legendă și instrucțiuni:

- Cu roșu sunt marcate Spitalele pentru îngrijirea pacienților critici, cu infecții emergente și reemergente (AP-IE/RE)

- Cu albastru sunt marcate spitalele suport

- Cu verde sunt marcate spitalele temporare

- Cu galben sunt marcate toate celelalte spitale și clinici din țară (private sau de stat)

- Statisticile afișate sunt calculate pe baza zonei afișate și a nivelului de zoom pe hartă. Astfel, un zoom setat de exemplu pentru zona Bucureștiului, va afișa statisticile doar pentru acea zonă. Cifrele se recalculează constant în funcție de vizualizarea curentă a hărții.

- Pe mobil statisticile apar în josul hărții.

- Legenda poate fi închisă pe săgețica de lângă titluNotă: Din cauza numărului mare de vizualizări și a cantității mari de date afișate și calculate e posibil ca uneori harta să nu se încarce sau să se încarce incomplet.
---

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6582 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    can t see (Miercuri, 1 aprilie 2020, 20:49)

    ..13 [utilizator]

    Try later


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by