Sediul Poliției Locale Buziaș a fost închis după ce unul dintre polițiști a fost confirmat cu coronavirus. El a intrat în contact și cu angajați ai IPJ din cadrul Poliției Buziaș, iar în total 10 polițiști sunt în izolare, scrie tion.ro.

Politia localaFoto: captura facebook

Soția polițistului ar fi fost cea care s-a îmbolnăvit prima, încă din 20 martie, a declarat primarul din Buziaș, Sorin Munteanu. Avea simptome de gripă și a fost tratată inițial acasă. În 27 martie femeia a fost testată pozitiv, iar în 28 au venit rezultate pozitive și pentru soțul ei. Bărbatul nu are însă simptome și este internat în stare bună la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Sediul Poliției locale Buziaș a fost închis. În total, sunt în izolare 10 polițiști - 7 politiști locali și 3 de la IPJ.

"El a intrat în izolare când s-a aflat că soția a avut test pozitiv. Imedit i-am izolat pe cei care au intrat în contact cu el. Și de la poliția națională sunt trei persoane care au intrat în contact cu el. Soția este bolnavă din 20. De atunci a stat la pat, până în 27. În 27 au dus-o la Spitalul Județean, iar apoi au ieșit testele. Sediul poliției este închis. Noi am tot dezinfectat, dar am înețeles că trebuie să vină cei de la DSP să dezinfecteze”, a spus primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, pentru tion.ro.

Polițistul local a fost la serviciu până în momentul în care soția sa a fost confirmată pozitiv și a participat la acțiuni în Buziaș alături de colegi de la poliția națională.