”Mă simt mult mai bine, iar medicul și Centrul de Sănătate Ottawa mi-au dat undă verde”, a anunțat soția premierului Canadei, Sophie Trudeau, într-o postare publicată sâmbătă seara pe Facebook.

Sophie Trudeau (facebook)Foto: Hotnews

Sophie Grégoire Trudeau spune că s-a vindecat de coronavirus, boală pe care a contractat-o în urma unei călătorii în Regatul Unit, la începutul lunii martie, scrie cbs.

"Voiam să vă aduc noile vești: mă simt mult mai bine și am primit undă verde din partea medicului meu și a Centrului de Sănătate Publică Ottawa”, a scris ea, în franceză, pe rețeaua de socializare.

"Vreau să mulțumesc din toată inima celor care mi-au transmis urările lor de bine, iar celor care suferă acum vă transmit toată dragostea mea”, a mai scris Sophie Trudeau.

"Trăim vremuri de grea încercare. Știu că nu este ușor să fii singur, pentru că suntem ființe sociale. Însă doar pentru că trebuie să mărim distanța fizică dintre noi nu înseamnă că trebuie să fim departe unii de alții și din punct de vedere emoțional”, a mai spus soția premierului Justin Trudeau.

Ea mai afirmă că a fost inspirată de canadienii care au grijă unii de alții, făcând cumpărături pentru vecinii lor, sau de companiile care au început să fabrice produse necesare ori artiștii care oferă spectacole gratuite online. "Vom trece peste această experiență, prietenii mei curajoși și concetățeni, și vom trece împreună”, a mai scris ea.