Familiile din întreaga lume sunt obligate să-și petreacă timpul acasă, ca urmare a măsurilor de carantină impuse de majoritatea statelor care se luptă cu pandemia coronavirusului. Copiii nu mai merg la grădiniță sau la școală, iar mulți părinți lucrează de-acasă. BBC s-a gândit să vadă cum fac față noii situații, vorbind cu familia profesorului american care a devenit celebru după ce copiii săi i-au distrus un interviu pe care îl acorda din biroul său de acasă, în urmă cu ceva vreme.

Familia kelly (captura)Foto: Hotnews

Profesorul Robert Kelly și soția sa, Jung-a Kim, împreună cu cei doi copii, Marion și James, trăiesc în Coreea de Sud, unul dintre cele mai afectate state de pandemie. Cei doi părinți au admis că le este foarte greu să stea închiși în casă, împreună cu copiii care sunt în continuare la fel de neastâmpărați, în ciuda faptului că, între timp, au mai crescut.

“Pentru noi, după cum vedeți, este foarte dificil, pentru angajatorii care au angajați cu copii de vârsta celor mici e foarte dificil”, a spus Robert Kelly. “Reușesc să muncesc două, poate trei ore pe zi. Ei nu au nimic de făcut, se urcă pe pereți”, a spus profesorul. ”Este foarte greu să stăm tot timpul în casă, încercăm să mai ieșim pe-afară, să vedem copacii și florile”, a povestit și soția sa.

Familia a devenit celebră, după ce, în urmă cu ceva ani, în timp ce profesorul Robert Kelly oferea un interviu live pe tema situației din Coreea de Nord, copiii săi au dat buzna în birou, urmați de mama lor, care, disperată, a intervenit pentru a-i scoate din cameră. Înregistrarea a devenit virală.