Mai gătesc restaurantele în perioada crizei coronavirus? Ce se întâmplă cu angajaţii – chelneri, bucătari, manageri? Cum îşi mai plătesc patronii de restaurante şi cafenele chiriile în această perioadă? Încercăm să răspundem la toate aceste întrebări live, joi 26 martie 2020, de la 12.00, într-un interviu #deladistanță cu omul de afaceri Dragoş Petrescu, proprietarul grupului City Grill (din care fac parte Hanu’ Berarilor, City Grill şi City Cafe, Buongiorno, Caru’ Cu Bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescăruş şi Becker Brau).

Dragos Petrescu, proprietar Grupul City Grill Foto: Hotnews
  • Puteţi adresa invitatului întrebări, în scris, până joi, ora 14.00;
  • Pentru întrebări, folosește formularul de comentarii de la finalul articolului.
  • Puteţi urmări interviul pe Hotnews.ro, StartupCafe.ro și pe canalul Youtube StartupCafe.ro;

Dragoş Petrescu este proprietarul grupului City Grill, care operează restaurantele şi cafenelele: Hanu’ Berarilor, City Grill şi City Cafe, Buongiorno, Caru’ Cu Bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescăruş şi Becker Brau).

Discutăm cu Dragoş Petrescu despre:

  • Cum a afectat pandemia de coronavirus afacerile lui.
  • Ce se întâmplă cu industria HoReCa în această perioadă. Posibile soluţii
  • Ce se va întâmpla cu angajaţii din industrie.